Strešni kovčki Packline

To so strešni kovčki Packline. Ne glede na to kam vas zapelje pot, so norveški strešni kovčki zaupanja vreden spremljevalec.

Strešni kovčki Packline

SKANDINAVSKA KAKOVOST IN VRHUNSKA KVALITETA

Strešne kovčke Packline odlikuje atraktiven videz, visoka kvaliteta in odlična funkcionalnost.

Nenehno sodelovanje z avtomobilsko industrijo in vodilnimi oblikovalci je omogočilo, da se strešni kovčki Packline lepo prilegajo obliki in videzu vašega avtomobila. S popolno osredotočenostjo na razvoj in oblikovanje samo strešnih kovčkov, je Packline razvil strešne kovčke, ki poudarijo obliko vozila in lastnikov življenjski slog, pri tem pa ni zanemarjena prostornina in zmogljivost shranjevanja strešnega kovčka ter najpomembnejše – kakovost. Kovčki so narejeni iz steklenih vlaken ali ABS plastike.

OKOLJU PRIJAZNI IN EKONOMIČNI

Packline se zaveda svoje odgovornosti do okolja, zato se trudijo, da bi čim bolj omejili svoj vpliv na okolje. To dosegajo z uporabo velikega deleža okolju prijaznih materialov, ki jih je mogoče reciklirati.

Vsi strešni kovčki Packline so oblikovani za doseganje optimalnih aerodinamičnih lastnosti, s čimer zmanjšajo zračni upor, le to pa zmanjša porabo goriva, kovčki povzročajo manj hrupa in vibracij.

KOVČEK PO MERI

Packline vam ponuja personalizacijo in prilagoditev strešnih kovčkov vašim željam. Da bo izgled vašega avta popoln, vam kovček obarvajo po vaših željah ali opremijo z logom oz. drugimi dekorativnimi stvaritvami. Z kromiranimi obrobami in led lučkami pa vaš kovček postane edinstven!

Katalog

 

Mediji o strešnih kovčkih Packline

Skandinavska kakovost in vrhunska kvaliteta
Kovček NX 195 je narejen z edinstveno tehnologijo Twin Sheet.

Kovček NX 195 je narejen z edinstveno tehnologijo Twin Sheet.

Narejeni so za zahtevnega kupca, ki išče visoko kakovost, funkcionalnost in dovršen dizajn. Kovčki, ki poudarjajo obliko vozila in lastnikov življenjski slog, so zdaj na voljo tudi na slovenskem in hrvaškem trgu.

Kaj je tako posebnega na njih? S popolno osredotočenostjo na razvoj in oblikovanje samo strešnih kovčkov je Packline razvil kovčke, ki poudarijo obliko vozila in lastnikov življenjski slog, pri tem pa niso zanemarjeni prostornina, zmogljivost shranjevanja strešnega kovčka in, kar je najpomembnejše, kakovost. Odlikujejo jih optimalne aerodinamične lastnosti, s čimer je zmanjšan zračni upor, kovčki povzročajo manj hrupa in vibracij.

Tokrat bo predstavljena večkrat nagrajena in nominirana serija NX, ki je rezultat nenehnih testiranj in več let razvoja pri Packlinu. Gre za najsodobnejši strešni kovček, ki ustreza prefinjenim linijam  avtomobila. Odražajo ga aerodinamičen in eleganten dizajn, brezhibno zapiranje in velika zmogljivost shranjevanja. Kombinacija inovativne tehnologije Twin Sheet z elegantno, aerodinamično obliko omogoča, da strešni kovček Packline postane integrirani del avtomobila.

 
Stresni kovcek - Packline - NX-215

Kovček NX 215 je večkratni zmagovalec različnih testov.

Serija Packline NX je sestavljena iz treh različnih strešnih kovčkov; Packline NX 195, Packline NX 215 in Packline NX Premium.

Kovčka NX 195 in NX 215 sta prva strešna kovčka, narejena z edinstveno tehnologijo Twin Sheet. Dvojna plast plastike ABS zagotavlja stabilnost, ojačen sprednji del pa dodatno varnost. Rezultat je trdna, a lahka konstrukcija, ki omogoča nizko sedeč, eleganten in aerodinamični dizajn strešnega kovčka. Opremljena s sistemom Lift off, novim sistemom zaklepanja in pritisnim gumbom za odpiranje omogočata preprosto ravnanje s strešnim kovčkom. S sistemom iZi2 connect pa je pritrjevanje kovčka na nosilce še preprostejše. NX 215 strešni kovček je bil nominiran za nagrado za inovacije na Automechaniki 2016, prejel je nagrado GKV/ tecPart in je večkratni zmagovalec različnih testov.

obliko omogoča, da strešni kovček Packline postane integrirani del avtomobila.

 
Stresni kovcek - Packline - NX-Premium

NX Premium je najbolj ekskluziven strešni kovček.

Njun partner v tej skupini je kovček NX Premium, najbolj ekskluziven strešni kovček, ki ga je razvil Packline. Postavlja nove standarde na področju oblikovanja in aerodinamike. Narejen je iz steklenih vlaken in dvostenskega dna ter stene, zaradi česar je izredno stabilen in močan. Tanek in ukrivljen dizajn pa se elegantno prilega obliki in linijam avtomobila.

Vsak strešni kovček v seriji NX odlikujejo brezhibno zapiranje, rešitev Safe nose – dodatno ojačen prednji del, odlična zmogljivost za shranjevanje in elegantna aerodinamična oblika, ki je izjemno nizka.
Več o strešnih kovčkih Packline si lahko preberete na www.stresnikovcki.si.

Za Slovenijo in Hrvaško ima generalno zastopstvo za uvoz podjetje: Marovt sistemi, d. o. o.
Email: info@stresnikovcki.si
Tel: +386 31 877 677

(Objavljeno v reviji AVTOFOKUS/Marec 2018)