Akcija!

Strešni kovček NX PREMIUM

Strešni kovček Packline NX PREMIUM je najbolj ekskluzivni kovček, ki ga je Packline razvil in izdelal ter postavlja nove standarde na področju oblikovanja in aerodinamike. Dvostensko dno strešnega kovčka in stranska stena zagotavljajo najvišjo stabilnost in moč. Tanek in ukrivljen dizajn se elegantno prilega z oblikami in linijami avtomobila.

Inovativna ”Safe nose” rešitev – dodatno okrepljen prednji del in vrhunski material iz steklenih vlaken, naredijo strešni kovček NX PREMIUM izjemno stabilen in varen. Strešni kovček je primeren za večino avtomobilskih znamk kot je AUDI, BMW, VOLVO, VOLKSWAGEN, MERCEDEZ, PORSCHE,ŠKODA, PEUGEOT, HONDA, OPEL, NISSAN,TOYOTA, MINI, TESLA…

Strešni kovček Packline NX PREMIUM je opremljen s sistemom, ki omogoča nalaganje in razlaganje iz treh strani hkrati ter z novim sistemom zaklepanja in pritisnim gumbom za odpiranje, ki omogoča enostavno ravnanje s strešnim kovčkom. Z iZi2 connect sistemom je pritrjevanje kovčka na nosilce še enostavnejše, kot dodatno opremo pa je serijsko možno dodati tudi Ski fix (nosilec za smuči ali deske).

Garancija: 5 let

Material steklena vlakna sijaj
Zunanje dimenzijeD: 215 cm, Š: 87 cm, V: 31 cm
Notranje dimenzijeD: 209 cm, Š: 82 cm, V: 29 cm
Volumen430 L
Teža29 KG
Nosilnost75 KG
Barvačrna, bela
Garancija5 let

Cena: 1.399,001.514,02

Počisti